BUFFET
Of het gaat om een lunch, diner of borrelbuffet. Vanuit onze kookervaringen is veel mogelijk! De Franse en Mediterrane keuken zijn specialiteit.
Een buffet wordt altijd in goed overleg met de opdrachtgever samengesteld. Vanuit HAPenTAP catering wordt altijd een suggestie op maat gedaan, waarna er verder wordt gefinetuned.
Wij werken altijd met verse en seizoensgebonden producten, daarbij is veel aandacht voor de presentatie!
ENKELE VOORBEELDEN
VOORBEELD: ITALIAANS BUFFET
Diverse soorten Italiaans Brood met (Anti Pasti) Pommedori Boter, TonijnSalade, Prosciutto Ham, Salami, Tapenade en Knoflookolijven
Pasta Carbonara
Risotto Frutti Di Mare
Salade Caprese met Tomaat, Mozzarella en Basilicum
Pasta Salade van Trottole met gerookte Kip, Pesto, Ruccola en Parmezan
Vers Fruit van het seizoen
Portobello gevuld met Marscaponecréme en gekonfijte Sjalot
Gegrilde Aubergine en Gourgette met Italiaanse Kruiden, Knoflook en Olijfolie
Gegrilde Gamba’s op de spies
Tiramisu (klassieke wijze)
VOORBEELD: LUNCH BUFFET
Originele belegde Broodjes gecombineerd met Quiches, Salades, verse Sappen, Tafelwater en Zoetigheid
Voorbeeld Luxe variatie broodjes
-Graskaas, Abrikozenjam en jonge sla
-Spinata Romana, pesto-mascarpone en geroosterde Paprika
-TonijnSalade, rode Ui en Veldsla
-gerookte Zalm met crème fraise en verse groene Kruiden
-gerookte Ribeye, TruffelMayonaise, Rucola en Parmezaan vlokken
-Geitenkaas, Vijg, Pecannoot en Honing
Finger Sandwiches gemixt met heerlijke kop Verse Soep
-Hollandse Garnalen, Gerookte Zalm, Bieslook Roomkaas, Rode Ui
-Kalkoenfilé, Zongedroogde Tomaat, Spekjes, Boursin
-Bacon, Ei, eigen gemaakte Mayonaise, Lente Ui, Tomaat