BUFFET

Of het gaat om een lunch, diner of borrelbuffet. Vanuit onze kookervaringen is veel mogelijk! De Franse en Mediterrane keuken zijn specialiteit.

Een buffet wordt altijd in goed overleg met de opdrachtgever samengesteld. Vanuit HAPenTAP catering wordt altijd een suggestie op maat gedaan, waarna er verder wordt gefinetuned.

Wij werken altijd met verse en seizoensgebonden producten, daarbij is veel aandacht voor de presentatie!

ENKELE VOORBEELDEN

VOORBEELD: ITALIAANS BUFFET

Diverse soorten Italiaans Brood met (Anti Pasti) Pommedori Boter, TonijnSalade,  Prosciutto Ham, Salami, Tapenade en Knoflookolijven

Pasta Carbonara

Risotto Frutti Di Mare

Salade Caprese met Tomaat, Mozzarella en Basilicum

Pasta Salade van Trottole met gerookte Kip, Pesto, Ruccola en Parmezan

Vers Fruit van het seizoen

Portobello gevuld met Marscaponecréme en gekonfijte Sjalot

Gegrilde Aubergine en Gourgette met Italiaanse Kruiden, Knoflook en Olijfolie

Gegrilde Gamba’s op de spies

Tiramisu (klassieke wijze)

VOORBEELD: LUNCH BUFFET

Originele belegde Broodjes gecombineerd met Quiches, Salades, verse Sappen, Tafelwater en Zoetigheid

Voorbeeld Luxe variatie broodjes

-Graskaas, Abrikozenjam en jonge sla

-Spinata Romana, pesto-mascarpone en geroosterde Paprika

-TonijnSalade, rode Ui en Veldsla

-gerookte Zalm met crème fraise en verse groene Kruiden

-gerookte Ribeye, TruffelMayonaise, Rucola en Parmezaan vlokken

-Geitenkaas, Vijg, Pecannoot en Honing

 

 Finger Sandwiches gemixt met heerlijke kop Verse Soep

-Hollandse Garnalen, Gerookte Zalm, Bieslook Roomkaas, Rode Ui

-Kalkoenfilé, Zongedroogde Tomaat, Spekjes, Boursin

-Bacon, Ei, eigen gemaakte Mayonaise, Lente Ui, Tomaat

Start typing and press Enter to search